Veel Gestelde Vragen

De kook spelletjes die op jullie site staan, zijn deze gratis te spelen?

Ja dat klopt, alle spellen op deze website zijn helemaal gratis. En het mooie is dat ze ook altijd gratis zullen blijven. Op onze website hoef je dus nergens voor te betalen.

Hoe werken deze kook spelletjes?

De games op de site werken allemaal weer even anders. In een grote lijn is het recepten bekijken en deze zelf namaken maar ook hebben we veel spelletjes waarin je moet koken en bedienen in een restaurant. Voor een duidelijke uitleg ga je naar het spel zelf waaronder je een uitgebreide uitleg ziet staan. Als het echt niet meer lukt kun je ons natuurlijk een berichtje mailen, we helpen je dan graag verder.

Wat moet ik doen als ik een niet werkend kook spel heb gevonden?

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat onze kook spelletjes werken maar het kan wel een zijn dat er door bijvoorbeeld een storing 1 uitvalt. Als je zo’n spel tegenkomt dan moet je ons even een mailtje sturen met de locatie van het spel en wij gaan er dan voor zorgen dat deze weer gaat werken.

Geen 1 spel op jullie site doet het.

Als je zwart beeld krijgt bij de spellen of er gebeurt helemaal niks dan is er het volgende probleem: je hebt de Adobe Flash Player niet goed of helemaal niet geïnstalleerd. Dit programma is namelijk nodig om ervoor te zorgen dat alle kook spelletjes het doen. Dit probleem kan snel verholpen worden door naar deze pagina te gaan http://get.adobe.com/nl/flashplayer/. Deze pagina installeert het programma zelf op je pc en je hoeft verder niets te doen. Deze software is natuurlijk helemaal veilig.

Ik heb een leuk spelletje gevonden, kunnen jullie deze plaatsten?

Nieuwe spellen zijn altijd welkom en wij zijn dan ook altijd op zoek. Daarom zien we graag jullie inzendingen. Als je een leuk spel gevonden hebt kun je dit naar ons toe sturen via het e-mail formulier. Vermeld ook even de URL van waar je deze hebt gevonden.

Ik heb een iPad, kan ik de kook spelletjes hier ook op spelen?

We zijn druk bezig met kook spelletjes te maken die ook te spelen zijn op alle tablets maar momenteel is dit nog niet mogelijk op bijvoorbeeld de iPad. Op sommige andere tablets wel, probeer het eens om hierachter te komen.